Please review the job details and click Apply.

 

Freelance Risk Manager voor Verzekeraar (verbetering ORSA Rapportage & Risk Framework) (Amsterdam)

Introduction

Voor een van onze relaties, een verzekeraar in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Risk Manager die ervaring heeft met en een visie heeft op de ontwikkeling van ORSA Model en kan meedenken over de optimalisatie van het Risk Control Framework. Duur van de opdracht is circa 12 maanden op basis van 4 a 5 dagen per week. Startdatum is in februari of uiterlijk maart.

Function

In deze rol, waar jij als een soort van coordinatior/rechterhand van de Directeur Risk en de Capital Model Manager, breng jij je kennis en ervaring in op het gebied van de ontwikkeling van het ORSA Model, het Risk Control Framework en de optimalisatie van Stress testing binnen de SII requirements. Daarnaast heb jij een verbindende rol over de verschillende gerelateerde afdelingen om de benodigde data te vergaren en de processen efficient op elkaar af te stemmen. Hoewel er veel kennis en kunde aanwezig is (er werken meerdere Quantitatieve Analisten), zijn de processen niet altijd even optimaal op elkaar afgestemd. 

Requirements

  • Afgeronde WO opleiding.
  • Recente ervaring als Risk Manager bij een Verzekeraar en dan met name op het gebied van de ontwikkeling van het ORSA Model.
  • Ervaring met de ontwikkeling van Stress testing, het Risk Control Framework en een visie over het Risk Appetite Framework is een pre.
  • Leiding gevende ervaring aan Quantitatieve Analisten, Hands-on ervaring met R en/of SQL is een pre. 
  • Vloeiend Engels in woord- en geschrift

Offer

Marktconform.

Information

Deze procedure, met vacaturenummer 6030, wordt behandeld vanuit ons kantoor in Amsterdam. Telefoon 020-3013590. Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatietegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.

Application

.

Similar jobs: Freelance Senior Application Analyst E- Ariba/ Tungsten (AP/ P2P) (Verwacht/ expected! ) | Freelance Senior Financial Controller BeNeLux/ Finance Manager Benelux (Benelux Finance Transformation) | Freelance Kwaliteitsconsulent ISO / HKZ Kinderopvang (Zuid Holland) | Freelance Manager Finance & Control (Randstad) | Freelance Compliance Officer  ...More jobs


Function: Financial
Job type: Freelance
Job ID #6030
Date posted: 12-02-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Save this job
Print this job