You can no longer apply to this job. This job is no longer available. Please contact us if you're interested in jobs like this one.

 

Freelance Projectmanager voor automatisering/optimalisatie administratie (14 fte) (Amsterdam)

Introduction

Voor een van onze opdrachtgevers, een semi overheidsinstantie in Amsterdam, komen wij graag in contact met een Freelance Projectmanager voor automatisering/optimalisatie van de administratie waar momenteel 14 mensen werkzaam zijn. Duur van de opdracht is in overleg nader te bepalen evenals de startdatum.

Function

In deze rol begin je met het maken van een "Ist & Soll" situatie en bijbehorende roadmap. Dit doe je in nauw overleg met de huidige Manager Finance en de verwachting is dat deze fase van de opdracht circa 6 tot 8 weken in beslag zal nemen. Afhankelijk van de uitkomst van de door jou geformuleerde roadmap om te komen tot een "Administratie 2.0", wordt jij vervolgens tevens de projectleider om dit plan uit te voeren en tot een goed einde te brengen. Van belang is om zo veel mogelijk te automatiseren dan wel te robotiseren, processen efficiënter en minder foutgevoelig te maken en kosten te besparen. Mogelijk dienen bepaalde subprocessen te worden ge-outsourced.

Requirements

Recente aantoonbare ervaring met het optimaliseren van financiële administratie(s) waarbij je te maken hebt gehad met topics als automatisering, robotisering, procesverbeteringen, foutenreductie.

Project management & stakeholdermanagement vaardigheden, organisatiesensitiviteit en sterk analytisch


 

Offer

Marktconform.

Information

Deze procedure,  met vacaturenummer 6106, wordt behandeld vanuit ons kantoor in Amsterdam. Telefoon 020-3013590.  Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.

Closing date

15-03-2018
  Apply
Similar jobs: Freelance Business Controller (Randstad) | Freelance Sr. Accounts Payable Officer (Almere) | Freelance Auditor Regulatory Reporting (Corep) (Randstad) | Freelance Cash Reporting Analyst (Treasury/ Cashpool) (Regio Zuid) | Freelance Hoofd Administratie  ...More jobs


Function: Financial
Job type: Freelance
Job ID #6106
Date posted: 12-03-2018

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job