You can no longer apply to this job. This job is no longer available. Please contact us if you're interested in jobs like this one.

 

Freelance Functioneel Beheerder Dynamics NAV 4PS (Utrecht en omgeving)

Introduction

Voor een van onze relaties in de mobiliteitssector, komen we graag in contact met een ambitieuze Freelance MS Dynamics NAV 4PS specialist. Duur van de opdracht is circa 6 maanden met optie op verlenging. Startdatum is per juni 2019. Op basis van 3-4 dagen in de week, dit is bespreekbaar.

Organization

Je komt in een moderne organisatie terecht waar er veel persoonlijke vrijheid is, en een no-nonsense cultuur heerst. Er wordt continu nagedacht hoe er efficiency en verdere professionalisering kan plaatsvinden. Samen met drie collega's zorg je voor het "optimal performance" van het applicatielandschap welke centraal wordt beheerd.

Function

Voor deze interim opdracht is het gewenst dat je iemand bent die technische kennis combineert met procesverbetering, daarnaast ben je in staat om dit aan de business over te brengen. De operationele werkzaamheden, voornamelijk 1e lijn support zal steeds meer extern worden geregeld, daar zul je ook een coördinerende en aansturende rol gaan innemen. Daarnaast heb je ook een belangrijke rol bij het verder uitrollen van het Dynamics NAV ERP systeem bij de business units in het buitenland. (voornamelijk binnen Europa) 

Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

- het borgen en organiseren van gebruikersondersteuning (lokaal) door leveranciers en Key-users

- het maken van rapportages

- beheren van het ERP landschap voor de business units in diverse landen

- de centrale coördinatie van rapporten, interfaces, scripts en andere (maatwerk) ontwikkelingen

- monitoren van leveranciers dienstverlening

- onderhouden van autorisatieprofielen en het behandelen van wijzigingsverzoeken


Requirements

- HBO/WO geschoold, of aantoonbaar vergelijkbaar niveau

- aantoonbare kennis en kunde op Microsoft Dynamics NAV 4PS

- goede trackrecord op het gebied van functioneel beheer bij middelgrote bedrijven, liefst met een internationaal karakter

- kennis van bedrijfsprocessen (finance, inkoop, projecten)

- hulpvaardig, analytisch en probleemoplossend ingesteld

- goede beheersing van de Engelse taal, en bereid zo nu en dan te reizen

- complexe vragen kunnen analyseren omzetten naar duidelijke oplossingen

Offer

Marktconform.

Information

Deze procedure, met nummer 7107 wordt behandeld vanuit ons kantoor in Rotterdam. Telefoon 010-2897666. Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie per mail tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.

Application

.

Closing date

24-06-2019
  Apply
Similar jobs: Freelance Functioneel Beheerder INFOR- M3 (ERP- Finance Support) | Freelance IT (Delivery) Manager (Regio West NL)


Function: IT
Job type: Freelance
Job ID #7107
Date posted: 24-05-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job