You can no longer apply to this job. This job is no longer available. Please contact us if you're interested in jobs like this one.

 

Freelance Business Controller (Regio Noord Nederland)

Introduction

Voor een ziekenhuis in Noord Nederland, zijn wij per 1 september voor een periode van circa 6 maanden op zoek naar een Business Controller met DBC ervaring.

De selectie gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 12 augustus. 

Function

Het ziekenhuis heeft de afgelopen periode een reorganisatie achter de rug en is nu in de fase beland dat de processen in kaart gebracht worden om deze efficiënter in te kunnen richten. In deze transitie fase is er ruimte ontstaan voor een interim positie als Business Controller. De geschikte kandidaat heeft ervaring met de DBC problematiek en is bekend met het opstellen van Management Rapportages, het beoordelen van investeringsvoorstellen, het opstellen van businesscases, het doen van doorrekeningen op het gebied van medische beleidskeuzes etc. 

Verder ben je als business controller de sparringspartner van de business en dus in staat om op directie niveau discussies te kunnen voeren m.b.t. het financiële beleid. Gezien het feit dat de organisatie de komende periode ingericht gaat worden op het gebied van zowel processen als qua bemensing, is de primaire taak van de interimmer het continueren van de huidige processen en het opleveren van de huidige documenten. Er wordt niet van je verwacht dat je veranderingen gaat doorvoeren.    

Requirements

Als Business Controller heb je ervaring op het gebied van:

  • Opstellen van maandrapportages/management rapportages
  • Ervaring met business case management
  • Investeringsvoorstellen beoordelen
  • Ervaring als controller met DBC's

De ideaal kandidaat kenmerkt zich als een bruggenbouwer, iemand die op cijfermatig inzicht de verbinding weet te leggen tussen de afdelingen/stakeholders en die in staat is om gedegen advies uit te brengen. Iemand die gevoel heeft voor verhoudingen binnen het ziekenhuis

Offer

Marktconform.

Information

Deze procedure, met nummer 7247 wordt behandeld vanuit ons kantoor in Amsterdam 020-3013590. Indien je enthousiast bent geworden en jouw profiel sluit aan bij de eisen voor deze opdracht, dan zien wij graag jouw actuele (opdrachtgerichte) CV en motivatie tegemoet. Uiteraard worden alle reacties strikt vertrouwelijk behandeld. Je ontvangt na reactie op deze opdracht een bevestiging per email.

Application

.

Closing date

18-08-2019
  Apply
Similar jobs: Freelance DBC Zorgcontroller (Noord-Brabant) | Freelance Senior medewerker Risk & Assurance (Zuid Nederland) | Freelance Consultant Microsoft Power BI (Zuid West Nederland) | Freelance Regulatory Reporting Specialist (Amsterdam) | Freelance IFRS Jaarrekeningspecialist (Brabant)  ...More jobs


Function: Financial
Job type: Freelance
Job ID #7247
Date posted: 18-07-2019

Show map


$resource.CxPortal.actionLink.rssFeed Subscribe to the RSS feed
Print this job